Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald ➡️ 13 OPVALLENDE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de beste meest geschikte container voor je je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je al het het onrecyclebare afval welke je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten passen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren beschikken we de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromingen welke binnen ondernemingen voortkomen. Deze stromingen zouden meestal apart verzameld zijn. Het is beter aangaande het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je vuil tevens sorteert, er zal altijd restafval blijven zijn. Poog dit afvalstroom zo minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Met vuil heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal eventueel restafval over. Binnen de rest container werp je reeds het niet niet te recyclen vuil welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken als het mag.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven prijzen voor de containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van afmeting van container alsook hoevaak de container geledigd dient zijn. Jij ontdekt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit in de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat omvang het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze experts. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een alternatieve container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf nooit voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Hoe Laat Wordt Restafval Opgehaald

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container bij de gewenste plek geplaatst. U bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak het container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus vast dat je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat jij het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit één bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kiest je op welke manier frequent wij de container zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glas. Bij de bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in de het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgt zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijdstip bij om het container legen en het documenten plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het bak door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.