Hoe Kan Ik Bedrijfsafval Doen ✔️ 5 ONVOORSTELBARE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Via vuil heel zoveel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Hoe Kan Ik Bedrijfsafval Doen

Kies uit van het grootste gamma rolcontainers en koop het beste container voor je je restvuil. Binnen de restafvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen vuil dat je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen niet in de rest container. Ook voor PMD sorteren beschikken wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die bij firma’s voortkomen. Die stromen zouden meestal gescheiden verzameld geraken. Dat is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal eventueel te houden en je gaat zien dat dit financieel voordelig is. Met vuil dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In het container gooi je reeds het onrecyclebare afval die je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet in het container.

Is het scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling vermeld goederen opnieuw te aanwenden waar het kan.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De kosten voor de containers zijn afhangend van het stroom van afval, de omvang van afvalcontainer en hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet zijn. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Restafval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke materialen uit in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Hoe Kan Ik Bedrijfsafval Doen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Hoe Kan Ik Bedrijfsafval Doen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen die omvang het goed bij je past? Haal dan snel contact op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra legen of regulier een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor kom je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Hoe Kan Ik Bedrijfsafval Doen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Hoe Kan Ik Bedrijfsafval Doen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je container op het gewenste locatie staan. Je beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je scheidt, des te beter dat zal zijn voor het milieu en je portemonnee. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van één container van tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter echter één prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we verschil tussen blank, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de vorm van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document exact erin past. Wanneer het documenten al in het container zitten, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijd langs om de bak te ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan jij de papieren in het container gooien. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.