Heuveling Containerverhuur Eersel ᐅ 7 OPVALLENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je zult opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afval zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Heuveling Containerverhuur Eersel

Kies uit uit de grootste assortiment containers en koop de beste meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de de afvalcontainer werp je reeds het onrecyclebare afval welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas horen geen binnen de afvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken wij de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen die bij firma’s ontstaan. Dit stromen kunnen meestal gescheiden verzameld zijn. Het is beter voor de milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Poog dit afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je zult zien dat deze financieel voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in het restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld artikelen nogmaals te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de grootte grootte van container alsook hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd dient geraken. U vindt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen vrij in de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Heuveling Containerverhuur Eersel:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Heuveling Containerverhuur Eersel

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen wat maat het perfect bij je past? Haal dan snel aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo ben je later niet voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Heuveling Containerverhuur Eersel

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Heuveling Containerverhuur Eersel

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasverval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat het is voor het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze van één bak van 240 liter en met negenhonderd liters. Er al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij hoe frequent ons de container zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document precies erin . Wanneer de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgen ze meer bij . Onze chauffeur komt eens tijd bij om het container legen en het papier plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij het bak door de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kan je het documenten in het container gooien. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op transport is, loopt jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.