Grote Rolcontainer 🔴 5 SIMPELE HACKS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus klein toevallig te houden en je zal merken dat deze economisch voordelig is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Grote Rolcontainer

Kies uit uit de grootste assortiment rolcontainers en bestel het meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dit is goed aangaande het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval blijven zijn. Tracht het afvalstroompje heel beperkt toevallig te houden en je gaat opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door afval zo zoveel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min mogelijk restafval over. In de de afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen in de het container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten weer te benutten indien dat mag.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de containers zijn afhankelijk van de stroom van afval, de grootte afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container container ontleegd moet worden geraken. U ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Grote Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Grote Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen die maat het goed bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een verschillende container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Zo raak je achteraf nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Grote Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden van je afval ook beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Grote Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit een container van tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er al een container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij het verwerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er bij één veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier exact doorheen . Wanneer de documenten al in de container zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd bij voor het container te legen en het papier ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klep in de deksel kun jij de documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.