Grote Afvalcontainer Huren Lelystad ✔️ 4 VERBORGEN HACKS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Met vuil zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Grote Afvalcontainer Huren Lelystad

Selecteer van het grootste grootste assortiment afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je al het het niet te recyclen vuil welke je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken wij het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen die binnen ondernemingen voortkomen. Die stromingen mogen vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is goed betreffende het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval dus beperkt toevallig te houden en je zult zien dat dit economisch voordelig is. Met afval heel mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afvalstoffen dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas passen geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven producten opnieuw te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte van container en hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet geraken. Je vindt je elke tarieven op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Grote Afvalcontainer Huren Lelystad:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Grote Afvalcontainer Huren Lelystad

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten die grootte het goed bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Op deze manier kom je later niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Grote Afvalcontainer Huren Lelystad

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Grote Afvalcontainer Huren Lelystad

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je container bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Los karton of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glas blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie dan glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak ons de container zullen komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er bij één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je daarom best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier exact erin past. Wanneer het papieren al in de container zitten, krijgt zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd bij om het container legen en het documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container door de truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Jij heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.