Groene Afvalcontainer Kauwgom ☑️ 12 ONVOORSTELBARE GEHEIMEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze economisch gunstig is. Met vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Groene Afvalcontainer Kauwgom

Kies van het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de ideale rolcontainer voor je je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil welke je geen extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas passen niet binnen de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Deze stromen zouden meestal afzonderlijk opgehaald geraken. Het is verbeterd aangaande het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je afval tevens sorteert, er zal telkens restafval aanwezig voorkomen. Probeer dit stroom van afval dus minimaal eventueel te houden en je zult zien dat dit economisch gunstig is. Door afval zo mogelijk eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de de container gooi je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom, de omvang van rolcontainer alsook hoe vaak de container container geledigd dient zijn. Jij vindt elke kosten op de de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de bak op een openbare locatie staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Groene Afvalcontainer Kauwgom:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Groene Afvalcontainer Kauwgom

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten welke omvang het perfect bij je past? Pak dan even contact op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of regulier een grootte ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je later niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Groene Afvalcontainer Kauwgom

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden uit je vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Groene Afvalcontainer Kauwgom

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en je geldbeurs. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege de volume en massa veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder kracht dan glaswerk te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze uit selectie uit een container van 240 liter en met negenhonderd liters. Er reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij hoe vaak ons het bak komen ledigen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de het papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier precies erin past. Als het documenten al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eens zoveel tijd langs om de bak te ledigen en het documenten plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kan jij de documenten in het container gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.