Gratis Archiefvernietiging ✔️ 5 VERRASSENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Door afval heel veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gratis Archiefvernietiging

Kies van het meest uitgebreide aanbod containers en koop het beste container voor je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die binnen bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Het is beter aangaande het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo prima je je vuil eveneens scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Poog dit stroom van afval heel beperkt toevallig te bewaren en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over. In de de afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet in de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. In de de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven goederen nogmaals te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van container en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden geraken. Jij vindt je ieder kosten op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Gratis Archiefvernietiging:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Gratis Archiefvernietiging

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten wat maat het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra legen of regulier een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier raak je achteraf niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Gratis Archiefvernietiging

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval tevens goed voor het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Gratis Archiefvernietiging

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw container op de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie van één bak van 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie voor het het glas te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgt niemand ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens in de tijd bij om het container legen en het documenten ter plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kan je de papieren in het container werpen. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.