Gratis Afvalcontainer Arnhem ✔️ 12 BEWEZEN TIPS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gratis Afvalcontainer Arnhem

Kies uit van het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen het container gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen binnen de container. Ook voor PMD sorteren hebben wij het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen welke binnen ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen zouden vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is verbeterd voor het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat telkens restafval blijven zijn. Poog dit afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afval dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel min toevallig restvuil over. In de de container gooi je je al het het niet-recyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven producten opnieuw te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoevaak de container container geleegd moet worden zijn. Je vindt je alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Gratis Afvalcontainer Arnhem:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gratis Afvalcontainer Arnhem

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten wat omvang het goed bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dat uiteraard ook geen issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier raak je naderhand geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Gratis Afvalcontainer Arnhem

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Gratis Afvalcontainer Arnhem

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je container bij de gewenste locatie staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker waar je je vuilnis altijd weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kan dus heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel minder energie dan glazen te maken uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak van 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is is reeds één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent wij het container zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen we verschil tussen blank, bruin, groene en gemengd glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies erin . Wanneer het documenten eenmaal in de container zijn, krijgen ze nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal de tijd bij voor de bak legen en de papier ter plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun je de documenten in het container werpen. Jij hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.