Goedkope Rolcontainer Huren ✔️ 15 OPMERKELIJKE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval dus minimaal toevallig te bewaren en je zal opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via vuil heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Goedkope Rolcontainer Huren

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet in de rest container. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Die stromen mogen dikwijls gescheiden verzameld geraken. Het is beter aangaande het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval ook verdeelt, er gaat telkens restvuil voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom zo klein toevallig te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over. Binnen de container gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de rest container.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel omschreven producten nogmaals te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de omvang van de rolcontainer en hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet worden. Je vindt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Goedkope Rolcontainer Huren:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Goedkope Rolcontainer Huren

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten welke maat het goed bij je past? Haal dan even contact op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Goedkope Rolcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Goedkope Rolcontainer Huren

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw container op de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kies je op welke manier vaak wij het bak zullen komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier precies erin . Wanneer de papieren al in het container zijn, krijgen zij meer in handen. Onze bestuurder komt eens de zoveel tijdstip langs voor de bak te ledigen en de papier ter plekke vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.