Goedkope Bedrijfsafval Ophalen ᐅ 3 BEWEZEN HACKS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Met vuil heel veel eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Goedkope Bedrijfsafval Ophalen

Kies van de grootste aanbod rolcontainers en bestel het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in de container. Tevens voor PMD scheiden bezitten ons het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Dit stromingen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is beter voor het natuur en het geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er gaat steeds restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit stroom van afval zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze financieel gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel zo weinig toevallig restvuil over. In de de container werp je al de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen niet binnen de afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel beschreven producten nogmaals te benutten als dat het mag.

Wat kost een een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van rolcontainer en hoe vaak de afvalcontainer ontleegd moet worden worden. Jij vindt je alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene kracht. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen uit in de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Goedkope Bedrijfsafval Ophalen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Goedkope Bedrijfsafval Ophalen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen welke maat het beste bij je aansluit? Neem dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een meer legen of regulier een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je achteraf niet voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Goedkope Bedrijfsafval Ophalen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Goedkope Bedrijfsafval Ophalen

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw container bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval door de ruimte en gewicht veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het veel minder energie dan glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een bak van 240 liters en ook van 900 liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier frequent wij de container zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het veel energie om glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij het bewerken maken wij verschil onder blank, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren eenmaal in de bak zijn, krijgt niemand zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal tijdstip bij voor de container te legen en het papier plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op transport is, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.