Goedkope Bedrijfsafval Halen 🔥 8 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo klein eventueel te behouden en je zal merken dat het economisch gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Goedkope Bedrijfsafval Halen

Selecteer bij de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis in het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromen welke in firma’s vrijkomen. Die stromingen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dat is beter aangaande de natuur en de portemonnee.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal altijd restafval aanwezig zijn. Poog dit stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je gaat merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door vuil zo mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus min mogelijk restafval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het niet onrecyclebare afval welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet in de de afvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de doel vermeld producten opnieuw te gebruiken als het kan.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de stroom van afval, de grootte van de container alsook hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Jij vindt je elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige stoffen los in de verbranding die in bepaalde of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Goedkope Bedrijfsafval Halen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Goedkope Bedrijfsafval Halen

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te bepalen wat omvang het beste bij je past? Haal dan gauw contact op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of regulier een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je later niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Goedkope Bedrijfsafval Halen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit je afval ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Goedkope Bedrijfsafval Halen

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw container op het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te beter dat is voor de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het door het ruimte en massa veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Je heeft de selectie van één container van 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kies je hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren al in het container zijn, krijgt niemand zij meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd langs om het container te legen en de documenten ter plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.