Goedkope Afvalcontainer Huren Groningen ᐅ 6 ONVOORSTELBARE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval dus klein mogelijk te behouden en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Goedkope Afvalcontainer Huren Groningen

Selecteer van de grootste gamma containers en bestel de beste meest geschikte container voor je restvuil. Binnen de rest container gooi je je al het niet niet-recyclebare vuil dat je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis binnen de container. Ook omtrent PMD scheiden beschikken we het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor elke afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Dit stromen zouden meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dit is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal er altijd restvuil blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroom heel klein mogelijk te houden en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over. Binnen de container werp je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet thuis binnen de afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel vermeld artikelen weer te aanwenden waar dat het mag.

Wat kost een een container voor container voor?

De tarieven prijzen van afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van rolcontainer en hoe vaak de de container container ontleegd dient geraken. Jij ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Goedkope Afvalcontainer Huren Groningen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Goedkope Afvalcontainer Huren Groningen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten die omvang het beste bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Goedkope Afvalcontainer Huren Groningen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval ook goed voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Goedkope Afvalcontainer Huren Groningen

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je in 24 uren je container op het verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je je afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder minder indien we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het door de ruimte en gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan dus heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie van één bak van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kies jij op welke manier vaak wij de container komen ledigen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel energie om het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het papier exact doorheen . Als het documenten al in het bak zitten, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens tijdstip langs om het bak legen en het papier plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de bak door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun jij het documenten in de container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.