Goedkoop 4m3 Grond Afvalcontainer Huren 🔥 7 MAKKELIJKE ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat dit financieel voordelig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Goedkoop 4m3 Grond Afvalcontainer Huren

Kies uit uit het ruimste aanbod containers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In het container gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen die je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas horen geen in de rest container. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Het is goed betreffende de leefomgeving en het geldtas.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal er steeds restvuil blijven zijn. Probeer dit afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zal zien dat deze geldelijk voordelig is. Via afval heel zoveel toevallig te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel zo weinig toevallig restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet in de het restafvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven goederen weer te aanwenden als dat lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten van rolcontainers afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de afmeting van de container alsook hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden zijn. Jij vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige resten worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen los gedurende de verbranden die in bepaalde of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Goedkoop 4m3 Grond Afvalcontainer Huren:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Goedkoop 4m3 Grond Afvalcontainer Huren

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te schatten die maat het goed bij je aansluit? Haal dan even contact op met één van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Goedkoop 4m3 Grond Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Goedkoop 4m3 Grond Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je container op de gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is voor de milieu en je portemonnee. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het vanwege de volume en gewicht heel veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze van een container met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe vaak wij het container zullen komen legen. ons biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het papier exact doorheen past. Als het documenten al binnen het container zitten, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd langs voor het bak legen en het papier ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan jij de documenten in de bak werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.