Glascontainers Zutphen ✔️ 7 VERBIJSTERENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je zal merken dat dit financieel voordelig is. Door vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainers Zutphen

Kies uit van het grootste meest uitgebreide aanbod containers en bestel het beste rolcontainer voor je restafval. In het restafvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen vuil dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas horen niet in de rest afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen hebben we het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen welke in firma’s voortkomen. Die stromen mogen meestal gescheiden verzameld geraken. Dit is verbeterd aangaande het milieu milieu en de geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er gaat steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje dus minimaal toevallig te bewaren en je gaat zien dat het economisch gunstig is. Door vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min eventueel restafval over. Binnen het afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare vuil die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling vermeld producten nogmaals te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de afmeting van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container ontleegd moet worden geraken. U vindt je alle kosten op de tarievenpagina de.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen vrij in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Glascontainers Zutphen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Glascontainers Zutphen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen die grootte het beste bij je past? Haal dan even contact op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo kom je later geen voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainers Zutphen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Glascontainers Zutphen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat is voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glazen om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende periodes qua drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Koop het beste containers voor het jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze van één container met 240 liter en ook met negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de bak komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens de bewerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het papier precies erin . Wanneer de papieren al in het container zijn, krijgt ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijdstip langs om de container ledigen en de documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun je de papieren in het container gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.