Glascontainers Assen ➡️ 15 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Poog het stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je gaat merken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainers Assen

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In het container werp je al de niet te recyclen vuil welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat in ondernemingen vrijkomen. Dit stromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Dit is goed betreffende de milieu en het geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens scheidt, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Door afval heel zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de restafvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval welke je niet extra kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet binnen het container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel beschreven producten nogmaals te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden zijn. U vindt ieder tarieven op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit gedurende de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Glascontainers Assen:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Glascontainers Assen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten welke maat het perfect bij je aansluit? Haal dan snel contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra lediging of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je naderhand niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Glascontainers Assen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden uit uw vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Glascontainers Assen

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren je container op het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en massa veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je hebt de selectie uit een bak van tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij het bak zullen komen legen. wij biedt het voordeligste service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook in een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in het bak zitten, krijgt ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs om het bak te legen en het documenten plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij de container via de truck zelf is opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je de documenten in het container werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.