Glascontainer Zwijnaarde ☑️ 12 OPZIENBARENDE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus klein mogelijk te houden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afval zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Zwijnaarde

Selecteer van de meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de het ideale container geschikt voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afval dat je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas horen geen in de het afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren beschikken we de juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Die stromen zouden dikwijls gescheiden opgehaald worden. Het is beter betreffende het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval ook sorteert, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Probeer deze afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. In de container werp je reeds het niet onrecyclebare vuil die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in de de rest container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel vermeld producten opnieuw te aanwenden als dat mag.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoevaak de container geleegd moet worden zijn. U vindt elke tarieven op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Zwijnaarde:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Glascontainer Zwijnaarde

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen wat maat het beste bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalstromen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer legen of regulier een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je naderhand geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Glascontainer Zwijnaarde

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Glascontainer Zwijnaarde

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren je container op het verlangde plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en gewicht veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook kost het heel veel minder kracht dan glazen om te maken van verse materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor je glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit een container met 240 liter en met 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest je hoe vaak ons het container zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet in het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact erin . Wanneer de documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd bij voor het container te legen en de documenten ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het container door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij het documenten in het container gooien. Je hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en verwoest.