Glascontainer Wortegem ✔️ 5 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zult zien dat het financieel voordelig is. Met vuil dus veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er heel zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Wortegem

Kies uit van de grootste assortiment afvalcontainers en bestel de het beste container voor je je restafval. In het restafvalcontainer gooi je al het niet niet te recyclen afval die je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD scheiden hebben we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen die bij firma’s voortkomen. Deze stromingen zouden dikwijls apart opgehaald worden. Dit is goed voor de milieu en het geldbeugel.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil tevens verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom dus minimaal toevallig te bewaren en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet te recyclen vuil dat je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis binnen de container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven producten nogmaals te aanwenden als dat kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de container en hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet worden. U vindt je alle kosten op de de.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen los in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Glascontainer Wortegem:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Glascontainer Wortegem

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen welke maat het perfect bij je past? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, stof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit transparant is. Zo raak je later niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Glascontainer Wortegem

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden van uw afval ook goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Glascontainer Wortegem

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde plek staan. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval op onze dienst. Je hebt de keuze van één container van 240 liters en van negenhonderd liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je hoe vaak ons het container komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime informatie en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies erin . Wanneer de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt niemand zij meer in handen. Onze chauffeur komt eens de zoveel tijd bij om het container te legen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij de documenten in het container gooien. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.