Glascontainer Treebeek 🔴 4 VERRASSENDE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Door vuil dus veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Treebeek

Selecteer bij het grootste grootste gamma containers en bestel de meest geschikte container voor je overblijvend afval. In de de container gooi je al de onrecyclebare vuil dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen in de rest container. Eveneens betreffende PMD verdelen hebben ons de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromingen dat binnen firma’s voortkomen. Deze stromingen zouden dikwijls apart opgehaald worden. Het is verbeterd aangaande het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er gaat steeds restafval blijven zijn. Tracht deze afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je zal merken dat dit financieel voordeelgevend is. Met vuil dus zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over. In de de rest restafvalcontainer werp je al het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling beschreven producten nogmaals te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container container bedrijfsafval?

De prijzen voor containers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden worden. Jij vindt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen los in de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Glascontainer Treebeek:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Treebeek

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt opteren voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen die grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of regulier een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je naderhand geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Treebeek

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook goed voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Glascontainer Treebeek

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, hoe goed dat zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de ruimte en massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liters en ook met 900 liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in de de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt zij nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijd langs voor het bak te ledigen en de papier ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kan jij het papieren in het bak werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.