Glascontainer Tilburg ᐅ 10 ONTHULLENDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog dit afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je zult zien dat deze geldelijk gunstig is. Door vuil heel veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Tilburg

Kies van het grootste meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen vuil die je geen extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die bij ondernemingen vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden verzameld zijn. Dat is beter betreffende het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil tevens scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer het stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat het financieel voordelig is. Via vuil zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In de container werp je al het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet in de de rest container.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven artikelen opnieuw te benutten als dat mag.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers zijn afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte omvang van afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd container ontleegd moet worden zijn. Je ontdekt elke kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en rap een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Glascontainer Tilburg:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Tilburg

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen die omvang het goed bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de containers wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo ben je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Tilburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Glascontainer Tilburg

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd dient te zijn. Zo weet je dus zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het door het volume en massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit verse materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de afval kiest jij hoe vaak ons de bak zullen komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het document exact erin . Als de documenten al in het container zijn, krijgt ze meer in . Onze chauffeur komt eenmaal tijd langs voor het bak legen en het papier plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun je de documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.