Glascontainer Stabroek ᐅ 15 VERRASSENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je gaat zien dat het economisch voordelig is. Door afvalstoffen dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Stabroek

Selecteer uit de meest uitgebreide aanbod containers en koop het ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen geen in de de afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren beschikken ons de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Deze stromen mogen meestal afzonderlijk opgehaald geraken. Het is beter aangaande het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal er telkens overblijvend afval blijven zijn. Probeer het stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zal opmerken dat het geldelijk voordelig is. Via vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de container gooi je reeds het onrecyclebare vuil die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden waar dat het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor de rolcontainers afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer alsook hoevaak de afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Jij ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene kracht. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los in de verbranden die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Glascontainer Stabroek:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Glascontainer Stabroek

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen die omvang het beste bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalstromen. Dit komt, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Stabroek

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Glascontainer Stabroek

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde plek staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder indien we afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor de milieu en je portemonnee. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het door het volume en ook massa veel plaats in het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht dan glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert met flexibele contracten omdat je het aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit een bak met 240 liters en ook met 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen wij verschil onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact .

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document precies erin . Als de documenten eenmaal in het bak zitten, krijgen niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in tijd bij om de container ledigen en de documenten plekke te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kan jij de papieren in de container gooien. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.