Glascontainer Oosterpoort ᐅ 8 BEWEZEN GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog deze afvalstroom dus beperkt eventueel te behouden en je zult zien dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Oosterpoort

Kies uit van het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de beste beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest container werp je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen in de de rest container. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten wij het correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen die in firma’s vrijkomen. Die afvalstromen mogen vaak apart opgehaald geraken. Dat is verbeterd betreffende het leefomgeving en het portemonnee.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er telkens restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom heel klein eventueel te houden en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo min eventueel overblijvend afval over. Binnen de container werp je al het de niet te recyclen afval dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de de restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat de bedoeling omschreven goederen weer te gebruiken waar dat kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven van afvalcontainers zijn afhangend van de het afvalstroom, de grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Je vindt je ieder prijzen op de.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 grote moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Glascontainer Oosterpoort:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Oosterpoort

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te schatten wat grootte het goed bij je aansluit? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je later niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Glascontainer Oosterpoort

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit je vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Glascontainer Oosterpoort

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde plek geplaatst. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast dat je je afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het om splitsen neemt het glasafval vanwege de volume en massa heel veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit een bak van 240 liters en ook met 900 liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de glasafval kies je hoe frequent wij de bak komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van archief. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in het papierbak wil gooien. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het document exact doorheen . Als de papieren eenmaal in de bak zijn, krijgen zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip bij om het container legen en het documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak via de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kan je het documenten in de container werpen. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.