Glascontainer Oberstdorf ➡️ 3 SNELLE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Via vuil zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Oberstdorf

Kies uit uit het ruimste aanbod rolcontainers en bestel de beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet in de container. Ook betreffende PMD scheiden beschikken ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Deze stromen kunnen dikwijls apart ingezameld geraken. Het is beter aangaande het natuur en het geldtas.

Wat moet er in zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom dus klein eventueel te houden en je zal zien dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. In het container gooi je al de niet te recyclen vuil dat je niet extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling vermeld artikelen nogmaals te benutten indien dat het mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor containers zijn afhankelijk hangt af van de het stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container rolcontainer geledigd dient worden. U vindt je elke tarieven op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende schadelijke materialen uit tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het milieu komen. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Glascontainer Oberstdorf:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Oberstdorf

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen die omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan even aansluiting op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel issue!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit helder is. Hierdoor kom je later geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Glascontainer Oberstdorf

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Glascontainer Oberstdorf

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en je geldbeurs. Glas is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door de volume en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan een container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit een container van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies jij hoe frequent wij het container komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glazen. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de het gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document precies doorheen past. Als de documenten al binnen het container zijn, krijgt ze nog bij . Onze bestuurder komt eens tijd langs om de bak te ledigen en de papier ter plekke te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij de container via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kun je het papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.