Glascontainer Nieuwegein 🔴 8 BEWEZEN TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zult zien dat het geldelijk gunstig is. Door vuil zo mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Nieuwegein

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide assortiment containers en bestel het beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben wij de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromingen dat in bedrijven voortkomen. Deze stromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is goed voor het milieu natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je zal merken dat het geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restafval over. In het container gooi je al de niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling omschreven goederen opnieuw te aanwenden waar het lukt.

Wat kost een een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient worden. Je vindt je alle kosten op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Nieuwegein:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Nieuwegein

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zestal stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen welke grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Glascontainer Nieuwegein

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van je afval tevens goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Glascontainer Nieuwegein

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw afval steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat is voor het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook gewicht veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit een container met 240 liter en met 900 liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak ons het container komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het papier exact erin past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip langs voor de bak te legen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klepje in het deksel kun jij de papieren in het container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op transport gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.