Glascontainer Kist ☑️ 11 SCHOKKENDE FEITJES

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te bewaren en je gaat zien dat dit financieel gunstig is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Kist

Selecteer van de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de het restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare vuil dat je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten passen geen in de het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat bij firma’s voortkomen. Dit afvalstromen mogen vaak gescheiden opgehaald geraken. Dit is beter voor het milieu en de geldtas.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je gaat zien dat dit financieel voordelig is. Met afval heel zoveel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus minimaal toevallig restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen vuil dat je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen geen binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten opnieuw te benutten als dat het lukt.

Wat kost een een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn hangt af van het afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden. Je vindt je elke kosten op de tarievenpagina de.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Kist:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Kist

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten welke maat het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of standaard een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Zo kom je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Glascontainer Kist

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van uw afval tevens goed voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Glascontainer Kist

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Pakket met chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor het jouw glasverval op ons. Je hebt de keuze uit keuze uit één container met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liters. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het veel energie voor het het glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waar het papier precies doorheen past. Als de documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eens tijdstip bij om de bak te ledigen en het documenten ter plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je het documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.