Glascontainer Herne ➡️ 8 OPZIENBARENDE HACKS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel beperkt eventueel te behouden en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Herne

Kies van het grootste ruimste assortiment containers en bestel de het ideale rolcontainer voor je restvuil. In de de rest container gooi je je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in de de afvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben we de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromingen die bij ondernemingen ontstaan. Dit stromen kunnen vaak gescheiden ingezameld geraken. Dat is beter voor de milieu en de portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat steeds restvuil blijven zijn. Probeer deze afvalstroom dus beperkt toevallig te houden en je zult merken dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel omschreven goederen nogmaals te aanwenden als dat kan.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte van grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geleegd moet worden zijn. Je ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een publieke plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Herne:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Glascontainer Herne

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten wat maat het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo kom je later niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Glascontainer Herne

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Glascontainer Herne

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je container bij de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege de ruimte en gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kunt dus flink besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van een container van 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons het bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om glas om te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groen en bont glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waarin het papier precies doorheen . Als het papieren eenmaal in de bak zijn, krijgen ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd bij om de container ledigen en de documenten ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kun je het documenten in het container werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op vervoer is, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.