Glascontainer Ermelo ᐅ 3 ONTHULLENDE TIPS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroom dus klein toevallig te bewaren en je zal opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil dus mogelijk toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, rest er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Ermelo

Kies van het grootste ruimste aanbod rolcontainers en koop de beste ideale rolcontainer voor je je restafval. In de de rest restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, en glas horen geen in de afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke bij bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen mogen dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dat is goed voor de leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval heel mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo min toevallig restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al de onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in de container.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel vermeld producten weer te aanwenden waar het mag.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte afmeting van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd dient worden. Je vindt alle kosten op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, glas, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze typen vuilcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Restafval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur belanden. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Ermelo:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Ermelo

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten welke maat het goed bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met een van onze experts. Met onze vele jaren kennis met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je later niet voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Glascontainer Ermelo

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens goed voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Glascontainer Ermelo

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Zo weet je dus vast dat je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege het volume en ook gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop het beste bakken voor jouw glasafval op ons. Je hebt de selectie van één bak met 240 liter en van 900 liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken we verschil onder blank, bruine, groen en ook gemengd glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waar het papier exact doorheen . Als de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijd bij voor het container ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kun jij de papieren in de bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.