Glascontainer Domburg ✔️ 12 OPMERKELIJKE HACKS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit economisch gunstig is. Met vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Domburg

Selecteer bij de grootste assortiment rolcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de afvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in de het container. Eveneens voor PMD verdelen beschikken we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromingen dat in firma’s voortkomen. Dit stromingen zouden meestal afzonderlijk opgehaald geraken. Het is goed betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig zijn. Tracht dit stroom van afval heel klein eventueel te behouden en je zal merken dat het economisch voordeelgevend is. Door vuil dus mogelijk toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afval welke je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren geen in de container.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling omschreven goederen weer te aanwenden als het kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor?

De tarieven prijzen voor containers afhankelijk afhangend van de het afvalstroom, de grootte afmeting van container en hoe vaak de container ontleegd dient worden. Jij vindt je elke kosten op de.

Welk soort afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van groene energie. Restafval schijnt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Glascontainer Domburg:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Glascontainer Domburg

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop economie.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen wat maat het beste bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect helder is. Zo ben je naderhand niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Glascontainer Domburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer divers assortiment met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis ook beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Glascontainer Domburg

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieu en jouw portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit een container van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 per maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons de bak komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht om glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Bij de verwerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier exact erin . Als het papieren al in het bak zijn, krijgen niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eens in de tijd langs voor de container te legen en het papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in de deksel kan jij het papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op het transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.