Glascontainer Destelbergen ☑️ 15 MAKKELIJKE FEITEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je zal opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glascontainer Destelbergen

Selecteer uit het grootste grootste gamma containers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de de afvalcontainer gooi je je al de onrecyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis in het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren hebben wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Deze stromingen mogen dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroom heel klein toevallig te bewaren en je gaat merken dat deze economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal eventueel restvuil over. In de de container werp je reeds het niet onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven artikelen opnieuw te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De kosten voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van omvang van container en hoevaak hoe vaak de de container container geledigd moet worden worden. Je ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit in de verbranding die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Glascontainer Destelbergen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glascontainer Destelbergen

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoe hoger op de orde, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen wat maat het goed bij je aansluit? Haal dan snel contact op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of standaard een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je later nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Glascontainer Destelbergen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Glascontainer Destelbergen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je container op het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kan en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de volume en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet om te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit verse grondstoffen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten omdat je de nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze van één bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je hoe vaak ons de bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken van verse materialen. Glasafval is echter echter één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken wij verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één gleuf waar het document exact erin . Als het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eens tijd langs voor de container ledigen en de documenten plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de container door het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kun jij de papieren in de bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loopt je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.