Glas Container 🔥 4 SIMPELE WEETJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Glas Container

Selecteer uit het ruimste gamma rolcontainers en koop het beste rolcontainer voor je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afval die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten we het geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Die stromen zouden vaak apart opgehaald zijn. Het is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee.

Wat moet er binnen ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval eveneens scheidt, er zal er altijd restvuil blijven bestaan. Tracht het stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over. In de rest container gooi je je al het de onrecyclebare vuil die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet binnen het afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld goederen weer te gebruiken als het kan.

Wat kost een container een container voor?

De kosten voor rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom stroom van afval, de grootte grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de rolcontainer geleegd moet worden. Jij vindt elke kosten op de de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene energie. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in minstens of kleinere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Glas Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Glas Container

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten welke grootte het goed bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een meer lediging of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De kosten van de containers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Op deze manier raak je naderhand niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Glas Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden van uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Glas Container

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder minder als we afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Koop het beste containers voor je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie uit één bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier vaak wij het bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel energie om glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij de verwerken doen we verschil tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van archief. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact doorheen . Als het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur arriveert eens de tijdstip bij om de container legen en het documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak via het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun jij het papieren in de container werpen. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op het transport is, loop je geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.