Gft Afval Rotterdam ➡️ 6 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel beperkt mogelijk te behouden en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gft Afval Rotterdam

Kies uit het grootste grootste gamma containers en bestel de meest geschikte container voor je je restvuil. Binnen de container gooi je je reeds het onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten horen niet thuis binnen de rest container. Eveneens voor PMD sorteren bezitten ons de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Dit stromen zouden meestal gescheiden opgehaald zijn. Dat is beter voor de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval blijven zijn. Probeer dit afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via afval zo veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je je al het niet-recyclebare afval die je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen in het afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen weer te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroompje, de omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet zijn. Jij ontdekt alle tarieven op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen vrij in de verbranding die in minstens of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Gft Afval Rotterdam:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Gft Afval Rotterdam

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen die omvang het beste bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je later nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Gft Afval Rotterdam

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer gevarieerd aanbod van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw afval tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Gft Afval Rotterdam

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw container bij de verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Zo weet je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door het ruimte en ook massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij ons. Jij hebt de selectie uit één bak van 240 liter en ook met 900 liters. Er reeds één container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier vaak ons het container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groen en bont glas. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus beter goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het document precies doorheen past. Als de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd langs voor de container te ledigen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je de papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.