Gescheiden Inzameling Bedrijfsafval 🔴 9 VERBIJSTERENDE WEETJES

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Door afval dus veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gescheiden Inzameling Bedrijfsafval

Selecteer bij het grootste aanbod afvalcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare vuil dat je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas horen geen in de de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben we de juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen welke in bedrijven vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen meestal gescheiden opgehaald geraken. Dit is goed voor de leefomgeving en de geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens sorteert, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zult opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen heel mogelijk toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig toevallig restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet onrecyclebare afval die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten horen niet thuis in het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. Binnen het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven producten weer te gebruiken als dat lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn hangt af van de het afvalstroom, de afmeting van de rolcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geleegd moet zijn. U vindt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate toch in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Gescheiden Inzameling Bedrijfsafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Gescheiden Inzameling Bedrijfsafval

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten die grootte het beste bij je past? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Gescheiden Inzameling Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel gevarieerd assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Gescheiden Inzameling Bedrijfsafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Los karton ofwel verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de volume en gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

De geschikte bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit een container met 240 liters en van 900 liter. Er al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij de bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Er zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er bij een heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies doorheen . Wanneer de documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijdstip langs voor het container te ledigen en de documenten plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan jij de papieren in het container gooien. Jij hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.