Gemeente Teylingen Afvalcontainer ➡️ 3 OPZIENBARENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus klein eventueel te houden en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Teylingen Afvalcontainer

Selecteer van het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de container gooi je reeds het onrecyclebare afval welke je geen extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de restafvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij de geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande alle afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Dit stromen mogen dikwijls gescheiden opgehaald geraken. Dit is beter betreffende het milieu milieu en het geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er altijd restafval blijven zijn. Probeer het afvalstroompje zo minimaal mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Met afval zo veel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In de het container gooi je reeds de niet te recyclen afval dat je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen binnen de rest container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van containers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geleegd moet worden. Je ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties los in de verbranding die in minstens of mindere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Gemeente Teylingen Afvalcontainer:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeente Teylingen Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke omvang het beste bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met één van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of standaard een grootte groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere container neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo ben je naderhand niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Gemeente Teylingen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel uitgebreid aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval ook goed voor de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Gemeente Teylingen Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. We leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen neemt het door het ruimte en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt dus flink uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas los, zoals in de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie van één container met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact op.

Wat is mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Wanneer het documenten al binnen de container zitten, krijgen zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijdstip bij om het container te ledigen en het papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun je het papieren in het container gooien. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief niet op vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.