Gemeente Terneuzen Afvalcontainers 🔴 14 SIMPELE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom heel beperkt toevallig te bewaren en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Terneuzen Afvalcontainers

Kies uit van het grootste grootste assortiment containers en bestel de beste beste container voor je je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare vuil welke je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen binnen het container. Eveneens omtrent PMD scheiden hebben wij de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen die in bedrijven vrijkomen. Deze stromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Het is beter aangaande de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven zijn. Probeer het afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je zal merken dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval heel veel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel min mogelijk restafval over. In de afvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de rest container.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling vermeld goederen nogmaals te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroompje, de omvang van de container alsook hoevaak de afvalcontainer geledigd dient geraken. U vindt alle kosten op de de.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los in de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Gemeente Terneuzen Afvalcontainers:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Gemeente Terneuzen Afvalcontainers

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen wat grootte het perfect bij je aansluit? Neem dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer legen of standaard een maatje ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een verschillende container betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je achteraf niet voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Gemeente Terneuzen Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat je document- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis tevens goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Gemeente Terneuzen Afvalcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren je container op de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieu en ook je portemonnee. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan dus heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare contracten omdat jij het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier vaak ons de container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waar het document exact doorheen . Wanneer de papieren al in het bak zitten, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eens de tijd bij om de bak ledigen en de papier plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kan jij het documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.