Gemeente Oegstgeest Afvalcontainer ✔️ 11 VERRASSENDE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Oegstgeest Afvalcontainer

Kies uit de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container werp je al het onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren hebben we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke binnen firma’s vrijkomen. Deze stromen mogen vaak gescheiden ingezameld zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je vuil eveneens verdeelt, er gaat telkens restvuil voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom zo minimaal toevallig te houden en je gaat zien dat deze financieel gunstig is. Met afval zo mogelijk eventueel te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restafval over. In de het afvalcontainer werp je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel vermeld producten nogmaals te benutten als het lukt.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers zijn afhangend van de de stroom van afval, de grootte grootte van de container alsook hoe vaak de container geledigd container geleegd dient worden. Jij vindt je elke prijzen op tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties uit in de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Gemeente Oegstgeest Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Gemeente Oegstgeest Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen wat omvang het beste bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of regulier een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve bak neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo kom je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Gemeente Oegstgeest Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Gemeente Oegstgeest Afvalcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval steeds kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval door de volume en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Ook kost het veel kleiner energie dan glazen om te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor het glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de selectie van een bak met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent ons het bak zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je dossiers niet in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier precies erin . Wanneer de papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder komt eens zoveel tijd langs om het bak legen en het documenten ter plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kan je het papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer is, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.