Gemeente Krimpenerwaard Afvalcontainer 🔴 8 ONTHULLENDE TIPS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afval dus veel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Krimpenerwaard Afvalcontainer

Kies van het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de ideale container geschikt voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen vuil dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en glas horen geen in de de rest container. Ook omtrent PMD verdelen bezitten wij het correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen welke in bedrijven ontstaan. Die stromingen kunnen vaak gescheiden verzameld worden. Het is goed aangaande de leefomgeving en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens scheidt, er gaat steeds restafval aanwezig voorkomen. Probeer deze afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je zult merken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo zo weinig eventueel restvuil over. In de het container werp je al het niet te recyclen vuil die je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling vermeld producten weer te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een een container voor bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak de container geleegd moet geraken. U vindt elke tarieven op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse giftige substanties los in de verbrandingsproces die in meer of geringere mate toch in het milieu komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Gemeente Krimpenerwaard Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeente Krimpenerwaard Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te ramen die omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra legen of standaard een maatje groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Gemeente Krimpenerwaard Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen te zamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Gemeente Krimpenerwaard Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het is tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Je heeft de selectie van één bak van 240 liter en ook met 900 liters. Er is al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij de bak komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het glas te maken van verse materialen. Glasafval is echter echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet wil in het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact erin . Als de papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijd langs om het bak legen en de papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij de bak door de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun je de papieren in het container gooien. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.