Gemeente Groningen Oud Papier Container ➡️ 6 OPZIENBARENDE FEITJES

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje dus klein toevallig te behouden en je zal opmerken dat dit financieel gunstig is. Door vuil heel zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Groningen Oud Papier Container

Kies uit bij de meest uitgebreide gamma containers en koop de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je je reeds het onrecyclebare afval dat je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen binnen de rest afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden bezitten wij het geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen welke in ondernemingen vrijkomen. Die stromingen kunnen dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is verbeterd betreffende de natuur en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval dus veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de het container werp je al het het onrecyclebare afval dat je niet meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld producten nogmaals te benutten als dat mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers zijn afhankelijk van het stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container ontleegd moet geraken. Je vindt je elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar liefst een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Gemeente Groningen Oud Papier Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Gemeente Groningen Oud Papier Container

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen wat omvang het beste bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo kom je achteraf niet voor nare verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Gemeente Groningen Oud Papier Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Gemeente Groningen Oud Papier Container

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het door de volume en ook gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken van verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk verandert.

De juiste container voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit één bak van 240 liter en van negenhonderd liters. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij hoe frequent wij de container zullen komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken van verse materialen. Glasafval is echter één prima basis. Er zitten meestal circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel vuil in de de vorm van geheim document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document exact erin . Als het documenten al binnen de bak zitten, krijgt niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijd bij voor het container te legen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij het papieren in het bak gooien. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.