Gemeente Groningen Afvalcontainers 🔴 14 BEWEZEN GEHEIMEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat het economisch gunstig is. Met afval zo mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Groningen Afvalcontainers

Kies van het grootste aanbod afvalcontainers en bestel het ideale afvalcontainer voor je restafval. Binnen de container gooi je al het onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis in de container. Ook betreffende PMD sorteren bezitten we het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam voor ieder afvalstromen die in ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen zouden meestal apart verzameld geraken. Het is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal er telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te houden en je gaat opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Door vuil heel mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over. In het afvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen vuil die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen geen in de het container.

Is het sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven goederen weer te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte van afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet worden zijn. Jij ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina de.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige assen worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Gemeente Groningen Afvalcontainers:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeente Groningen Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te ramen welke maat het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo raak je achteraf nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Gemeente Groningen Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Gemeente Groningen Afvalcontainers

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw container bij de verlangde plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan één glascontainer essentieel. Heb je variërende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasverval op ons. Je heeft de keuze van een container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en dit worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak ons de container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij de bewerken maken wij verschil tussen blank, bruin, groen en ook bont glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de de papierbak wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in het gedaante van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies doorheen . Als het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgen niemand ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijdstip bij om de container te legen en de papier ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan jij de papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je archief niet op het transport gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.