Gemeente Den Bosch Pasje Afvalcontainer ✔️ 12 OPVALLENDE FEITJES

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat dit geldelijk voordelig is. Met vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Den Bosch Pasje Afvalcontainer

Selecteer bij de ruimste assortiment afvalcontainers en bestel de de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In het afvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas passen niet in het container. Tevens omtrent PMD verdelen beschikken wij de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die in bedrijven voortkomen. Dit stromen zouden vaak afzonderlijk verzameld geraken. Het is beter aangaande het milieu en het geldtas.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest container gooi je je al het de niet-recyclebare afval dat je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de rest container.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld producten nogmaals te gebruiken indien dat het lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen voor de afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container afvalcontainer geleegd dient geraken. Jij ontdekt ieder prijzen op de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame energie. Restafval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Gemeente Den Bosch Pasje Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Gemeente Den Bosch Pasje Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten die grootte het perfect bij je past? Neem dan snel contact op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Op deze manier ben je naderhand geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Gemeente Den Bosch Pasje Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit je afval tevens goed voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Gemeente Den Bosch Pasje Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te zijn. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt aan een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege de ruimte en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat je het nummer bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel de beste bakken voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je op welke manier frequent wij het bak zullen komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de verwerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er op één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waarin het document exact erin . Wanneer de papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijdstip langs om het container te ledigen en de documenten ter plekke te vernielen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.