Gemeente Amsterdam Afvalcontainers Kleur 🔥 15 LUCRATIEVE HACKS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat deze financieel voordelig is. Door vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Amsterdam Afvalcontainers Kleur

Kies bij de grootste assortiment containers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je restvuil. In de het container gooi je al het het niet onrecyclebare vuil dat je niet meer kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in het container. Tevens voor PMD verdelen bezitten ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke bij ondernemingen ontstaan. Dit stromen mogen meestal gescheiden ingezameld worden. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er steeds restvuil aanwezig voorkomen. Probeer het afvalstroom zo minimaal eventueel te behouden en je zal zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval heel veel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel restvuil over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afval die je niet extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel beschreven goederen weer te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container container voor?

De tarieven voor kosten van containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte van grootte van rolcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geledigd moet zijn. Jij vindt je elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de vat op een publieke locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen los tijdens de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Gemeente Amsterdam Afvalcontainers Kleur:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Gemeente Amsterdam Afvalcontainers Kleur

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten welke omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier raak je naderhand geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Gemeente Amsterdam Afvalcontainers Kleur

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Gemeente Amsterdam Afvalcontainers Kleur

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je je afval steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat is voor de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de selectie van een bak van 240 liters en van 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent wij de container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glas. Bij de bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn bij een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het document precies doorheen past. Als de papieren al binnen het bak zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip bij voor het bak te ledigen en het papier plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Via de klep in de deksel kun jij de papieren in het container gooien. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.