Gemeemte Teylingen Afvalcontainer ➡️ 5 VERRASSENDE FEITEN

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je gaat merken dat dit geldelijk voordelig is. Via vuil heel mogelijk mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeemte Teylingen Afvalcontainer

Kies uit van de meest uitgebreide aanbod containers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval welke je geen extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen niet in de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen bezitten we de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen welke bij ondernemingen ontstaan. Deze afvalstromen zouden meestal gescheiden verzameld zijn. Dit is beter voor de milieu en de portemonnee geldtas.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoe prima je je afval ook scheidt, er gaat steeds restafval blijven zijn. Tracht deze afvalstroom dus beperkt toevallig te behouden en je zal merken dat dit financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo min mogelijk restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven producten nogmaals te gebruiken waar het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten van afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer en hoevaak de container afvalcontainer geledigd moet worden worden. Jij ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene energie. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen vrij gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Gemeemte Teylingen Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeemte Teylingen Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het goed bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een meer legen of standaard een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Zo ben je achteraf nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Gemeemte Teylingen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren mag je je biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook goed voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te produceren, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Gemeemte Teylingen Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uur je container op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton of ander papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door het ruimte en massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor glas restafval

Koop de beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container van 240 liter en ook van 900 liters. Er reeds één glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de glasafval kies je op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen we verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet wil in het papierbak wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document precies doorheen . Wanneer de papieren al binnen de bak zijn, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijd langs om de bak legen en het papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan je het documenten in de container gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.