Gem Rijssen Afvalcontainer Inoud 🔥 10 VERRASSENDE WEETJES

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afval dus mogelijk toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gem Rijssen Afvalcontainer Inoud

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het ideale container voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afval die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de de afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken ons de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande elke afvalstromingen die bij firma’s ontstaan. Dit afvalstromen zouden meestal gescheiden ingezameld worden. Dit is verbeterd betreffende de natuur en het geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat steeds restafval aanwezig voorkomen. Probeer deze afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat dit economisch gunstig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je je al het niet niet te recyclen vuil welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld artikelen opnieuw te benutten indien het lukt.

Wat kost een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de container rolcontainer geleegd moet worden. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene kracht. Restafval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelachtige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate echter in het natuur belanden. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Gem Rijssen Afvalcontainer Inoud:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Gem Rijssen Afvalcontainer Inoud

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen die grootte het beste bij je aansluit? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier kom je later nooit voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Gem Rijssen Afvalcontainer Inoud

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Gem Rijssen Afvalcontainer Inoud

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw container op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder indien we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden neemt het door het ruimte en ook massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met flexibele contracten omdat jij de nummer bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit een bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de glasafval kiest jij op welke manier frequent wij de container komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het veel kracht om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op één heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de papiercontainer wil gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de de vorm van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies erin . Als het documenten eenmaal binnen het bak zijn, krijgt niemand ze meer in handen. Onze bestuurder komt eenmaal tijdstip langs om het container te ledigen en het papier plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij de papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.