Gele Rolcontainer ᐅ 5 VERBORGEN TIPS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog het afvalstroom zo beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gele Rolcontainer

Selecteer uit het ruimste gamma rolcontainers en koop de beste ideale container voor je je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afval dat je niet verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten passen niet binnen de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen hebben wij de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromen die binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromen zouden dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dit is beter voor de milieu en de geldtas.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil tevens sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat het economisch voordelig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel minimaal mogelijk restvuil over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet binnen de container.

Is het scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling vermeld artikelen nogmaals te benutten indien dat het kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven tarieven van rolcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom, de grootte omvang van container en hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden worden. Je vindt je ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen gedurende het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties vrij gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Gele Rolcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gele Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kan opteren voor een gunstige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen die omvang het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een verschillende container neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Gele Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het scheiden uit uw afval tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Gele Rolcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je container bij het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel ruimte in de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak wij het container komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel energie voor het glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Er zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het papier exact doorheen past. Als de papieren al in het container zijn, krijgen zij meer in handen. Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijd bij om het bak te ledigen en het documenten plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in de deksel kan jij de papieren in het bak gooien. Je heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.