Frequentie Legen Ondergrondse Afvalcontainers 🔥 9 BEWEZEN HACKS

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje zo minimaal toevallig te bewaren en je zal zien dat het financieel gunstig is. Via vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Frequentie Legen Ondergrondse Afvalcontainers

Kies uit bij het grootste grootste assortiment containers en bestel de beste meest geschikte container geschikt voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare vuil dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet in de de container. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten we het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromen die binnen bedrijven voortkomen. Deze stromen mogen dikwijls apart opgehaald worden. Dit is goed betreffende het leefomgeving en de portemonnee.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil ook sorteert, er zal telkens restafval voortdurend zijn. Tracht deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel beschreven producten opnieuw te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor containers zijn afhankelijk afhankelijk van de het stroom van afval, de grootte omvang van de container en hoe vaak de container geledigd container geleegd moet geraken. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse giftige stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Frequentie Legen Ondergrondse Afvalcontainers:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Frequentie Legen Ondergrondse Afvalcontainers

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te bepalen die omvang het beste bij je aansluit? Pak dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Frequentie Legen Ondergrondse Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Frequentie Legen Ondergrondse Afvalcontainers

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker waar je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat is voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glasafval los, zoals bij de sector van de horeca, dan één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare contracten waardoor je de aantal containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste bakken voor het jouw glasafval bij ons. Jij hebt de selectie uit een container met 240 liters en van 900 liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter echter een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet veilig en in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je dossiers niet in de de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact erin past. Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zitten, krijgt ze nog in handen. Onze chauffeur komt eens zoveel tijdstip bij om de bak te ledigen en het documenten plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun jij het papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.