Formaat Afvalcontainers Lingewaard ➡️ 9 ONTHULLENDE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog het afvalstroom dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval dus veel toevallig te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Formaat Afvalcontainers Lingewaard

Kies uit van het grootste grootste gamma afvalcontainers en bestel de de beste ideale container voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer werp je al de niet te recyclen vuil die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en glas horen geen in de restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten wij het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen dat in firma’s ontstaan. Die afvalstromen zouden vaak gescheiden verzameld worden. Dat is goed aangaande het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom zo beperkt toevallig te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de afvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare vuil die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet binnen het container.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld artikelen nogmaals te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van omvang van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Jij vindt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geledigd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij tijdens de verbranding die in meer of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Formaat Afvalcontainers Lingewaard:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Formaat Afvalcontainers Lingewaard

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te bepalen welke maat het perfect bij je aansluit? Pak dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer legen of standaard een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je naderhand niet voor nare onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Formaat Afvalcontainers Lingewaard

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je afval ook beter voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Formaat Afvalcontainers Lingewaard

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw container op het verlangde plek staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw portemonnee. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege de volume en ook massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de selectie uit één container van 240 liter en met 900 liter. Er reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de de glasafval kies jij hoe frequent ons het bak komen legen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus best goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document precies doorheen . Wanneer de documenten al binnen de container zijn, krijgen ze meer in . Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijd bij om het container te ledigen en het documenten ter plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door de truck zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kun jij de papieren in de bak gooien. Je heeft de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.