Filmpje Restafval 🔴 12 OPZIENBARENDE HACKS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via afval heel veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Filmpje Restafval

Kies uit bij het ruimste gamma containers en koop de beste beste rolcontainer voor je je restvuil. In de het afvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas horen niet binnen het afvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken wij het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dit is beter voor de natuur en de portemonnee.

Wat kan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je vuil eveneens sorteert, er zal telkens restafval aanwezig voorkomen. Probeer dit stroom van afval heel klein mogelijk te houden en je zal merken dat dit geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen heel zoveel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over. In de de afvalcontainer gooi je je al het niet niet-recyclebare afval die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd dient zijn. Jij ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in meer of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Filmpje Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Filmpje Restafval

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Filmpje Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het apart houden uit je afval tevens goed voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Filmpje Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je dus vast dat je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer afval jezelf scheidt, des te goed dat is voor het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de keuze van één container met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je hoe frequent wij de bak komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact erin past. Als de documenten al in het bak zijn, krijgen zij meer in . Onze bestuurder arriveert eens in tijd langs om het container te ledigen en het documenten ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De content wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij het documenten in het container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief niet op vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.