Extra Afvalcontainer Zoetermeer 🔴 12 ONTHULLENDE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit stroom van afval dus klein eventueel te houden en je zult merken dat deze economisch gunstig is. Met afval zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Extra Afvalcontainer Zoetermeer

Kies uit het grootste grootste aanbod containers en bestel de ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de rest container werp je al de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in de de afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten wij de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is verbeterd aangaande de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal steeds restvuil blijven voorkomen. Poog dit stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus min toevallig restvuil over. In de rest container werp je reeds het niet onrecyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen geen in de het restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van rolcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer geleegd moet worden. U vindt je alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een publieke locatie staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige materialen uit gedurende de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Extra Afvalcontainer Zoetermeer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Extra Afvalcontainer Zoetermeer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten wat omvang het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer legen of standaard een formaat groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere andere container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Zo ben je achteraf geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Extra Afvalcontainer Zoetermeer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg divers assortiment met containers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval tevens beter voor de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Extra Afvalcontainer Zoetermeer

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container bij de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je je afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het vanwege de volume en massa veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glas restafval

Koop het beste containers voor je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één container van tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies je op welke manier frequent ons het container komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of contact .

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het papier exact erin . Wanneer de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt zij meer bij . Onze bestuurder komt eens in zoveel tijdstip bij voor de bak ledigen en het papier plekke vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en geopend. De content wordt vervolgens direct vernietigd.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij het documenten in het bak werpen. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op vervoer is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.