Extra Afvalcontainer Aanvragen Leiden ➡️ 15 LUCRATIEVE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus minimaal mogelijk te houden en je gaat merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Extra Afvalcontainer Aanvragen Leiden

Kies bij het grootste grootste assortiment containers en bestel de de meest geschikte container geschikt voor je restvuil. Binnen de afvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en ruiten passen niet thuis binnen het container. Eveneens voor PMD sorteren beschikken wij de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromingen welke binnen firma’s vrijkomen. Dit stromen kunnen vaak gescheiden opgehaald worden. Dat is beter voor het leefomgeving en de portemonnee.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer dit stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen vuil dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel omschreven goederen opnieuw te gebruiken waar het mag.

Wat kost een container een container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van containers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van omvang van de container alsook hoe vaak de container geledigd dient worden. U vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Extra Afvalcontainer Aanvragen Leiden:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Extra Afvalcontainer Aanvragen Leiden

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten welke omvang het perfect bij je past? Pak dan gauw verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra lediging of regulier een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalstroom, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie helder is. Zo ben je later niet voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Extra Afvalcontainer Aanvragen Leiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw afval ook goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Extra Afvalcontainer Aanvragen Leiden

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw container op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je je afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het door het ruimte en ook massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één container met 240 liter en ook met 900 liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe vaak ons de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Daar zit meestal circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er zijn op één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het papier precies doorheen . Als de papieren al in de container zitten, krijgt niemand ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip bij voor het bak te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun jij de papieren in het bak werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.