Euralcode Brandbaar Bedrijfsafval ᐅ 5 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval zo klein mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus mogelijk eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Euralcode Brandbaar Bedrijfsafval

Kies uit bij het ruimste assortiment containers en bestel de meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. Binnen het container werp je al het het onrecyclebare vuil welke je niet meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten thuishoren geen in de container. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken ons het juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromen die binnen ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen kunnen meestal apart verzameld worden. Dit is verbeterd betreffende het milieu en de portemonnee.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afval tevens verdeelt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Tracht het stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zult merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo mogelijk eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afval dat je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te verdelen. Binnen de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de doel vermeld goederen opnieuw te gebruiken indien het mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers afhankelijk hangt af van de het afvalstroom, de grootte van grootte van container en hoevaak hoe vaak de container ontleegd dient worden. Je vindt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Euralcode Brandbaar Bedrijfsafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Euralcode Brandbaar Bedrijfsafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de ladder, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en kosten ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten welke omvang het perfect bij je past? Neem dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalstromen begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of regulier een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere andere bak neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit helder is. Op deze manier raak je naderhand niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Euralcode Brandbaar Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling aan de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van je afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Euralcode Brandbaar Bedrijfsafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je container bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het is ten behoeve van de milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege de volume en massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt dus heel besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is is reeds een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kiest jij hoe frequent ons het bak komen legen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er bij een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat jouw dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jouw archief niet in de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren al in het container zijn, krijgt zij nog in handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd langs voor de bak te ledigen en de documenten plaats vernielen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kun jij het papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.