Elst Containerverhuur 🔥 15 OPMERKELIJKE WEETJES

Gauw en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te houden en je zult merken dat dit geldelijk gunstig is. Met afval dus mogelijk eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Elst Containerverhuur

Selecteer van het grootste grootste gamma containers en bestel het ideale rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest container werp je al het het onrecyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen in de de container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken wij het correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor alle afvalstromen die in bedrijven vrijkomen. Dit stromen mogen meestal gescheiden ingezameld zijn. Dit is verbeterd voor het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er gaat altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroom zo minimaal mogelijk te houden en je zal zien dat deze financieel gunstig is. Via vuil heel veel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel minimaal mogelijk restafval over. In de de container gooi je reeds de niet te recyclen vuil welke je niet verder extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in het restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel omschreven artikelen opnieuw te gebruiken indien dat het lukt.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers zijn afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte afmeting van de container en hoevaak de container afvalcontainer ontleegd moet geraken. Jij vindt je alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene energie. Restafval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties vrij gedurende de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Elst Containerverhuur:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Elst Containerverhuur

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten die maat het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Elst Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Elst Containerverhuur

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het door het ruimte en ook gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een container van 240 liter en ook van 900 liter. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe vaak ons de container komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen een goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groene en gemengd glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier precies erin . Wanneer de papieren al in de bak zitten, krijgt zij meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal in tijd bij voor het container te legen en het papier ter plaats vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de bak via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in het deksel kun jij het documenten in de bak gooien. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op het vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.