Elektrische Spparaten Restafval 🔥 10 SNELLE WEETJES

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je zal zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Elektrische Spparaten Restafval

Kies van het grootste ruimste gamma afvalcontainers en bestel de de ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de het container gooi je al het niet niet te recyclen vuil welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren niet binnen het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden bezitten ons de juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande elke afvalstromen die in firma’s voortkomen. Dit afvalstromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Dat is beter betreffende de milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er gaat steeds restvuil voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je zult zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de container werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in het container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te sorteren. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel vermeld artikelen opnieuw te benutten als het lukt.

Wat kost een een container bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van afmeting van de rolcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer ontleegd moet worden. Je vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de vat op een algemene locatie staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke stoffen los tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Elektrische Spparaten Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Elektrische Spparaten Restafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten welke omvang het goed bij je past? Pak dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je achteraf geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Elektrische Spparaten Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Elektrische Spparaten Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw afval altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter milieu via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Je kan dus heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele contracten omdat jij de aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze uit één bak van 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het heel veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het document exact doorheen past. Als de documenten al binnen de bak zitten, krijgen niemand ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip langs om de bak ledigen en de documenten ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kan je de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.